21 Ağustos 2012 Salı

Ahmet Çebi ve Anlamsız Açıklamaları



Beşiktaş 2. başkanı Ahmet Çebi'nin açıklamaları genel olarak şu şekilde: "Bizi istemeyeni biz de istemeyiz. Galatasaray taraftarı da yönetimi de İnönü'ye gelmesin. Bir stadta oynamak bu kadar kırıcı hale getirilmemeliydi. Galatasaray camiasının yaptıklarını unutmayacağız. Canları yanarsa akıllanırlar belki."

Öncelikle Beşiktaş 2. başkanı sıfatına sahip bir kişinin televizyona çıkıpta çocukça  bir"Onlar bizi stadlarında oynatmadı, gelmesinler buraya istemiyorum banane." tavrıyla açıklamalar yapması son derece acınası bir durum. Kaldı ki herhangi bir yöneticinin yetkili bir kurum tarafından aksi durumda bir karar alınmadığı sürece "Stadımıza gelmesinler." şeklinde bir açıklama yapmasının ortamı germekten başka hiç bir işe yaramayacağını bilmesi gerekir. 

İşin ilginç yanı ise Çebi'nin bu kadar hakaretten sonra hala Baros-Quaresma takasını gündemde tutmaya çalışması. Ahmet Çebi sahip olduğu koltuğun ağırlığının farkına varmalı. O çokça övündükleri Beşiktaşlılık duruşuna sahip çıkıp Beşiktaş camiasını küçük düşürmemeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder