28 Ağustos 2012 Salı

You Will Never Walk Alone and Eat Kebap!



Nuri Şahin 1 seneliğine Liverpool'a kiralandı. Takıma kendini çabuk adapte etmişe benziyor. Bir diğer yeni transfer Fabio Borini ile kebap sofrasında. Bu arada Fabio Borini'yi Engin Altan Düzyatan'a benzettiğimi belirtmeden edemeyeceğim. Adamın genlerinde var bir Türklük belli!

Yeryüzünde milyonlarca çocuğun, gencin Liverpool'da oynama hayali kurarken Nuri Şahin'in "pişmek" için Kırmızıları seçmiş olması benim için gurur verici bir olay. Bu, Nuri'nin ne denli yetenekli olduğunu ve ileride de göğsümüzü daha da kabartacağını gösteriyor.

Liverpool taraftarıyla ünlü bir kulüp. Bu nedenle taraftar forumlarından birine (lfcreds.com) göz attım, acaba Nuri hakkında ne düşünüyorlar diye. Bir kaç izlenimimi sizlerle paylaşmak istiyorum.


- Taraftarların hemen hepsi bu transferden memnun. Hatta Suarez'den sonra yaptığımız en iyi transfer bile diyenler var. Memnun olmayanların gerekçesi ise satın alma opsiyonunun olmaması.

- Nuri'nin gelişiyle birlikte 4-3-3 düzenindeki orta 3lünün muhteşem bir şekilde tamamlandığı görüşündeler. Lucas-Nuri-Gerrard üçlüsünü bir an önce bir arada görmek istiyorlar.

- Röportajında buraya gelmesinde Xabi Alonso'nun büyük etkisi olduğunu söylemişti Nuri. Bu nedenle eski efsaneleri Xabi Alonso'ya da çokça teşekkür ediyorlar.

- Transfer ile ilgili Liverpoollu bir taraftarın yorumu:

"Wow.

Nuri Sahin plays for us.

I just.

Wow."

Taraftar görüşleri bu şekilde. Benim Nuri'ye olan güvenim tam. Umarım Liverpool'da bir sorun yaşamaz ve başarılı bir sezon geçirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder